maandag 16 mei 2011

Zending dichtbij: Kidsclub Bethel

Afgelopen vrijdag waren we te gast bij de Kidsclub Bethel van de Hervormde Gemeente in Oud-Beijerland. Een bijzonder initiatief: elke twee weken komen op deze club 30 kinderen uit de wijk samen in de Bethel-kerk.Een prachtige gelegenheid om laagdrempelig het evangelie te delen met hen en hun ouders. Echt heel mooi om te zien hoe goed het loopt, hoe enthousiast de kinderen zijn en hoe gemotiveerd de medewerkers zijn.

Voor deze keer had de leiding ons gevraagd de kinderen iets te vertellen over ons werk in Malawi. Anneke heeft een interactieve presentatie gehouden met veel aandacht voor de verschillen tussen kinderen in Nederland en kinderen in Malawi. De 20-30 kinderen die er waren, luisterden en keken goed en deden goed mee.

Na de presentatie was ervoor gezorgd dat iedereen met textielstiften een tekening kon maken op t-shirt. Die nemen wij dan mee en delen ze uit aan kinderen in Malawi. We genoten van het enthousiasme. We komen altijd graag op de clubs en verenigingen om het verhaal van de kerk en de mensen in Malawi te vertellen. We vinden dat een belangrijk deel van ons werk en we komen er ook altijd zelf weer gemotiveerd van terug.

Hieronder enkele foto’s van de avond.

  image
  Anneke voor de groep
    image
  Vol aandacht kleuren
  image
  Het eindresultaat gaat mee naar Malawi.

Geen opmerkingen: