dinsdag 27 januari 2009

Marije beter en jarig: feest voor ons allemaal

Marije is een jaar geworden en ze is gelukkig weer helemaal beter. We zijn er erg blij om en dankbaar voor. Het deed ons goed om zoveel meeleven te ervaren. Het ziek-zijn kostte haar en ons veel energie. Daarnaast merkten we dat de vele nieuwe indrukken op ons werk en daarbuiten ook wel wat van ons vroegen.

Daarom was het heerlijk om er een aantal dagen tussenuit te gaan. We moesten toch nog naar Lilongwe omdat onze spullen daar inmiddels zijn aangekomen, een half jaar nadat ze bij ons in Delft waren opgehaald. Martijn moest bij de douane een handtekening komen zetten om te zorgen dat de dozen naar Ekwendeni mogen worden gebracht.

We hebben het nuttige met het aangename verenigd en bezochten een bevriend gezin in Nkhoma, iets ten zuiden van Lilongwe. We kennen hen nog uit 2004 toen we daar drie maanden hebben gewerkt. Het deed ons erg goed om warm te worden ontvangen en uitgebreid met hen te kunnen spreken.

Hieronder nog wat foto's van de reis en het verblijf:

IMG_0560
Marije is jarig en kan weer lachen. Onderweg naar Nkhoma.
image
We hebben een mooie route langs het meer gereden en hebben onderweg ter ere van Marijes verjaardag ergens lekker gegeten.
IMG_0584
Een prachtig uitzicht over het meer.
MVI_0607
Na een lange reis werden we warm ontvangen bij de ter Haars. Zingen en een verjaardagstaartje voor onze jarige.
image
Samen op de schommel
IMG_0610
Genieten van een glijbaan, een mooie tuin en andere kinderen.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat fijn dat Marije weer beter is! Wat een vrolijke foto's! We hebben hier ook een taartje gegeten om haar verjaardag te vieren.
Veel succes met het werk en met het inrichten van jullie huis.

Groeten van Gert

Gerda Reinders zei

lieve allemaal, een beetje laat maar alsnog gefeliciteerd met marije haar eerste verjaardag.
hartelijke groeten van oom pim tante gerda, mieke, pim en karen

Willem-Henri en Ditteke zei

En ook gefeliciteerd van ons. Wij hebben gisteren onze spullen thuis bezorgd gekregen, dus we zijn nu nog steeds aan het uitpakken. We hebben ontdekt dat je met heel wat minder spullen ook prima kunt leven. Nou, jullie ook veel plezier met uitpakken als het zover is. Liefs, Willem en Ditteke

Anoniem zei

Ha Martijn en Anneke! Heerlijk dat Marije weer beter is. Voor jullie een spannende tijd.
Fijn dat jullie hebben kunnen genieten van een paar dagen eruit en straks heerlijk je eigen spullen in huis! Deze week hebben wij onze spullen ook gekregen; genieten!
Leuk om jullie verhalen te lezen, Gods zegen bij jullie werk en bij de zorg voor Thomas en Marije.
Richard, Wianne en Joel