donderdag 4 maart 2010

Niet zorgen voor de dag van morgen

Eén van mijn taken is het maken van een rooster voor de artsen en clinical officers. Nu heb ik al geleerd om niet te ver vooruit te willen plannen. Nadat je lang hebt gepuzzeld hoor je bijvoorbeeld dat er over twee dagen drie clinical officers op training moeten. Deze week was ook weer zo’n week. De andere arts was na haar maand verlof een paar dagen vertraagd in verband met auto problemen. Een nieuwe clinical officer had nog wat verplichtingen en komt twee weken later. Een andere clinical officer zou deze week voor rijlessen gaan. Ik had een paar weken geleden gedacht dat dit een goede week daarvoor was. Ik bleef alleen over met twee clinical officers. En zij werden beiden op het gerechtshof geroepen om te getuigen. Dat hadden we dus allemaal niet gepland.

Maar vandaag stapte er opeens een voor ons allemaal onbekende clinical officer de overdracht binnen. Hij komt hier een maand voor ons werken. Het was echt een aangename verrassing. Niemand van ons wist iets van zijn komst. Een leuke en goede gast. Welkom! Ik had me voor niets zorgen gemaakt. Zomaar een knipoog.

3 opmerkingen:

Mark zei

Ha Martijn en Anneke,

Wat zijn je eigen culture waarden vanzelfsprekend he, totdat je in een andere cultuur komt. We wensen jullie Gods wijsheid en zegen toe hiermee en top dat Hij toch een vervanger stuurt!

Een hartelijke en warme groet van mij en Aafke. We leven op afstand mee en zeker de RSS feed is erg fijn om van julie berichten op de hoogte te blijven.

Wp zei

Heel erg mooi!

Dikke knuffel.

Wp zei

Heel erg mooi!

Dikke knuffel.